Vidd magaddal kedvenc tv műsoraidat!

Veletek is előfordult már, hogy egy nyaralás, vagy kisebb kirándulás miatt lemaradtatok hőn szeretett sorozatotok legújabb részéről, vagy éppen kedvenc csapatotok aktuális meccséről? Többé nem kell emiatt aggódnotok, hiszen a UPC szolgáltatása megoldja a problémát, nektek csak wifit, vagy elegendő mennyiségű mobilnetet kell adnotok hozzá.

A mai rohanó világban egyre kevesebb ember teheti meg, hogy mindig otthona kényelmében élvezze kedvenc műsorait, de szerencsére erre nincs is szükség, hiszen létezik egy olyan szolgáltatás, amivel gyakorlatilag bármilyen hordozható eszközön lehet élőben követni az eseményeket, vagy éppen pótolni a lemaradást. Ez a UPC Magyarország által biztosított Horizon Go, amit most be is mutatunk nektek!

Egyszerű és nagyszerű

A szolgáltatás használatához először három feltételt kell teljesíteni. Egyfelől rendelkezni kell UPC digitális kábeltévé előfizetéssel – amit ezen az oldalon tudtok igényelni – ha pedig ez már megvan, még regisztrálnotok kell a My UPC Profil-ba pár egyszerű lépéssel. Ezután már ki is próbálhatjátok a Horizon Go szolgáltatást, ha rendelkeztek laptoppal, asztali számítógéppel, táblagéppel, vagy éppen okostelefonnal.

Ha számítógépről, vagy laptopról szeretnétek nézni kedvenc műsoraitokat, látogassatok el a Horizon Go oldalára, ahol belépés után (MyUPC Profil azonosítóval és jelszóval) már szemezgethettek is a csatornák kínálatából. Ha tabletről, vagy okostelefonról használnátok a szolgáltatást, szedjétek le a hivatalos alkalmazás egyik verzióját attól függően, hogy milyen típusú eszközzel rendelkeztek. Az androidos változatot a Google Play-ből, az Apple termékeken használható verziót az App Store-ból lehet letölteni, ha pedig Windows alapú eszközötök van (Windows 10 Mobil/tablet/PC), akkor azt innen tölthetitek le.

Induljon a buli!

Miután beléptünk a Horizon Go-ba kattintsunk a menürendszerben a TV lehetőségre, ahol további 3 menüpont tárul elénk. Az Élő csatornák szekcióban értelemszerűen a digitális tv csomagunkban lévő tv csatornák élő adásait láthatjuk, amikbe akár egy kattintással, vagy érintéssel bekapcsolódhatunk. A Beállítások menüpontban nézettségi sorrendbe is állíthatjuk a műsorokat, ami segíthet a megfelelő csatorna kiválasztásában.

A Műsorújságban azt láthatjuk, hogy adott napokon pontosan milyen tv műsorok lesznek adásban, illetve mik azok, amik ugyan már lementek, de még visszanézhetőek – akár 7 napra visszamenőleg. Ezen a felületen akár konkrét csatornára is rákereshetünk, ha nem szeretnénk annyi időt tölteni a böngészéssel.

Ha szeretnénk, használhatjuk a TV-tárat is, amivel több mint 300 filmet, közel 1000 órányi sorozatot és 150 órányi gyerekekről szóló műsort érhetünk el. Erről többet az alábbi linken keresztül tudhattok meg.

Előnyökből sosem elég

A Horizon Go szolgáltatását egyszerre akár 3 eszközön is élvezhetjük, így egyedül az internetünk szabhat határt a végtelen szórakozásnak. Ráadásul a legtöbb tartalmat már az Európai Unió területén is elérhetjük, így utazás alkalmával sem kell kedvenc műsorainkról lemondanunk.

Vannak azonban olyan tv csatornák, amiket kizárólag otthonunkban élvezhetünk, ezért érdemes megnézni, hogy a különböző adókat pontosan milyen feltételekkel érhetjük el. Ugyanakkor annak se árt utánajárni, hogy melyik csatornák műsorait lehet visszanézni, hiszen ez nem mindegyikükre vonatkozik.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?