Tedd még jobbá az otthoni wifiélményt!

Manapság a legtöbb emberről elmondható, hogy hatalmas szerepet tölt be az életében a wifi, hiszen ezen keresztül tartja a kapcsolatot a szeretteivel, a intézi el ügyes-bajos ügyeit, vagy keres éppen valamilyen ínycsiklandozó receptre, streamingszolgáltatásokat használva zenét hallgat, filmeket, vagy sorozatokat néz, de az is előfordulhat, hogy itt próbálja megkeresni élete párját.

Éppen ezért a UPC Magyarország évről évre azon dolgozik, hogy a lehető legjobb vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosíthassa a felhasználók számára, amihez most egy kérdőív kitöltésével te is hozzájárulhatsz.

A kérdéssorban leginkább az internezetési szokásaidra kíváncsiak – például, hogy hol szoktad a legtöbb időt netezéssel eltölteni, mennyire fontos számodra a megfelelő minőségű internet megléte, egy átlagos napon mennyit töltesz a wifin lógva, milyen eszköz(öke)t használsz internezésre.

A kérdőív kitöltése mindössze 8 percet vehet igénybe, viszont rendkívül nagy jelentőséggel bír, hiszen válaszaiddal számtalan felhasználó életét könnyítheted meg és csupán csak pár kattintás kell hozzá. Természetesen az eredményekről itt, a Wifipédián is be fogunk számolni, amivel aztán kiderítheted, hogy a magyar átlagfelhasználók közé tartozol-e.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?