10 tuti tipp a biztonságos online bankolásért

Az utóbbi időben egyre gyakrabban esik szó a különböző, kisebb és nagyobb cybertámadásokról, amik során illetéktelenek rengeteg személyes adathoz férnek hozzá. Nincs ez másként online bankolás közben sem, ezért összeszedtük nektek, hogyan tudjátok megelőzni az efféle kellemetlen helyzeteket.

A WiFi jelszó

Manapság már nem az a kérdés, hogy egyáltalán ellássuk-e jelszóval otthoni wifi kapcsolatunkat, sokkal inkább az, hogy hogyan tudjuk azt a legnehezebben feltörhetővé tenni. Ennek érdekében összegyűjtöttük nektek, hogy mi mindent érdemes tudni a biztonságos wifi jelszavakról és hogyan lehet a biztonságos hálózati kapcsolathoz szükséges beállításokat a lehető legkönnyebben elvégezni.

Wifi jelerősítő és antenna - Ha gyenge a wifi a lakásban

Ma már nem az a kérdés fogalmazódik meg a legtöbb emberben, hogy van-e valahol wifi, hanem hogy pontosan milyen a rendelkezésre álló vezeték nélküli hálózat és a wifi jelerősség. Sajnos azonban sok helyen rendkívül gyenge a wifi jel, aminek számtalan oka lehet. Mostani cikkünkben ennek megoldásában nyújtunk nektek segítséget.

A WiFi

Manapság már annyi információ terjeng a wifivel kapcsolatban, hogy ember legyen a talpán, aki minden definícióval, fogalommal és hozzá köthető kifejezéssel tisztában van. Mostani cikkünkkel viszont megpróbálunk rendet tenni a fejekben és összegezni mindent, amit a wifiről tudni érdemes.

Építs olcsón okosotthont a wifi erejével!

Sokan úgy gondolják, hogy csak az igazán tehetős emberek kiváltsága a saját okosotthon megépítése, pedig valójában egyáltalán nem kell temérdek pénzt fordítanunk egy olyan rendszerre, ami az efféle igényeinket maximálisan kielégíti. Ennek apropóján összeszedtünk nektek 5 okoseszközt, ami egy költséghatékony okosotthonból se hiányozhat.

Az online vásárlás megbízható wifivel az igazi

Mára elmondhatjuk, hogy a vezeték nélküli internet mindennapjaink szerves részévé vált, amihez az is hozzátartozik, hogy rengeteg dolgot intézünk el a segítségével. Ilyen a legtöbbször jelentő idő és energia megspórolásával járó online vásárlás is, ami több kockázatot is rejt magában, ezért összeszedtük neked, hogy mi mindenre érdemes odafigyelned ilyen helyzetekben – főleg akkor, ha otthoni vagy nyílt wifin keresztül intézed.

Így lakj jól a wifiddel!

Az otthoni internetezést mindenki szereti, éppen ezért szíven tudja ütni az embert, amikor valami ezt megakadályozza. Legtöbbször pedig pont lakásunk típusa állhat a probléma hátterében, amire szerencsére számos megoldás létezik, amiket most meg is mutatunk nektek.

Ismerd meg, hogyan wifiznek a magyar felhasználók!

Internet nélkül manapság ugyan lehet létezni, csak éppen nem érdemes, hiszen rengeteg téren könnyítheti meg és teheti jobbá az életünket. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen formában érjük el, és hogy pontosan milyen háttértudással rendelkezünk a témával kapcsolatban. Most ezekre is fény derült legújabb felmérésünknek köszönhetően.

Az adatbiztonság felhővel az igazi

Rengeteg dologra használjuk az internetet, ami a legtöbb eszközünkön már megtalálható, ezért kiemelten fontos, hogy biztonságban tudhassuk adatainkat. Ebben lehetnek nagy segítségünkre a felhő alapú szolgáltatások, amikből most kettőt be is mutatunk nektek.

Ismerd meg a wifi kalandos történetét!

Szeptemberben lesz 19 éve, hogy megérkezett közénk a wifi, ami világszerte rengeteg helyen teszi könnyen elérhetővé a kényelmes internetezést. Gyakorlatilag már alig tudjuk elképzelni az életünket nélküle, pedig két évtizede még csak álmodainkban jelenhetett meg ez a lehetőség.

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?