Nessaj utánajárt: Hányan wifizhetnek egyszerre a csodarouterrel?

Nessaj a tavalyi extrém hatótávolsági teszt után egy újabb wifis kísérletet hajtott végre, hogy kiderítse, a UPC csodaroutere, a Connect Box – zavartalan felhasználói élmény biztosítása mellett – egyszerre hány embert tud ellátni wifivel! A kísérletben segítségére voltak pingvinjei is, akik a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános iskola udvarán gyűltek össze, hogy találkozhassanak kedvenc videósukkal. 

Nessaj több alkalommal is igazán kemény próbatétellel tesztelte már a UPC Connect Boxát a Wifipedia csapatával, most pedig ismét itt egy hihetetlen kísérlet! Kedvenc közepesen ismert vloggerünk ugyanis a balatoni vízibicikli-kihívás és az Omszki-tó partjáról streamelt élő adás után egy újabb izgalmas wifis kísérletet hajtott végre, hogy kiderítse, a UPC csodaroutere, a Connect Box - zavartalan és sima felhasználói élmény biztosítása mellett - egyszerre hány embert tud ellátni wifivel! A kísérletben segítségére voltak pingvinjei is, akik a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános iskola udvarán gyűltek össze, hogy találkozhassanak kedvenc videósukkal és együtt tölthessenek vele egy felejthetetlen délutánt. 

Nessaj az alapos teszt eredménye alapján meglepő eredményre jutott, hiszen a UPC Connect Box egyszerre akár egy 26 fős családot is kényelmesen el tud látni tökéletes minőségű wifivel! A csodarouter tehát ismét bebizonyította, hogy jelerősségben verhetetlen, kattints a videóra és nézd meg te is a legújabb Connect Box tesztet!

 

Ha szeretnél még többet megtudni a UPC csodarouteréről, a wifiről és a wifiben rejlő izgalmas lehetőségekről, akkor olvasd el a Wifipedia korábbi cikkeit is!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?