Nessaj DIY tippjei: így turbózd fel a wifidet

Nessaj az év első videójában megmutatja, hogy egy sörösdoboz, pár hajcsat és ceruzaelem segítségével hogyan tudjátok felturbózni az otthoni wifitek jelerősségét. Ezután mobil alkalmazással pedig le is teszteli, hogy melyik a leghatékonyabb megoldás mindközül.

Jól jönne néha egy kis jelerősítés az otthoni wifinél? A lakás több pontján is gyenge a jel? Nos, több trükk is kering az interneten azzal kapcsolatban, hogy milyen házi módszerekkel érhetjük el routerünk nagyobb hatótávolságát, ám ezek között vannak kevésbé hatásos és meglepően jól működő praktikák is. De melyik ezek közül a legjobb és leghatékonyabb? Nessaj az év első videójában mindjárt ennek járt utána egy őrült DIY kísérlettel, melyben megmutatja, hogy olyan bárhol beszerezhető kellékekkel, mint egy szétvágott sörösdoboz, pár hajcsat és ceruzaelem és egy tekercs ragasztószalag hogyan tudjátok valóban felturbózni az otthoni wifitek jelerősségét, valamint hogyan tudjátok leellenőrizni, hogy valóban megnöveltétek-e a hatótávot. Vajon hatásosak lesznek ezek a módszerek? Tényleg elég pár egyszerű kellék és egy kis kézügyesség ahhoz, hogy ezen túl a lakás bármely pontján zavartalanul tudjatok netezni? Kattintsatok, mert Nessaj legújabb videójából máris minden kiderül!

Érdekelnek a wifivel és a wifiben rejlő lehetőségekkel kapcsolatos legfrissebb hírek? Kövesd és olvasd a Wifipedia legfrissebb cikkeit és videóit!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?