Nessaj bemutatja: TOP 3 dolog, ami lassítja a wifid

Nessaj legújabb videójában - a jelerősítés után - most oknyomozó riporterként fedi fel a jelerősséget gátló eszközök titkát, miközben bemutatja, hogy mi az a három dolog, ami biztosan lassítja az otthoni wifi hálózatot. Gondolnád, hogy egy mikró, vagy épp a vezeték nélküli telefon blokkolhatja a jelerősséget? És mi a helyzet egy világháborús sisakkal? Nessaj ennek is utánajárt!

Tudtad, hogy a Wifipedia felmérése alapján a magyar emberek 69%-a egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy milyen készülékek és tárgyak zavarhatják a wifi jelerősséget és így az otthoni internetezés élményét? Te fel tudod őket sorolni? Szerencsére ismét itt van Nessaj, aki legújabb videójában - a jelerősítés után - most oknyomozó riporterként fedi fel a jelerősséget rontó vagy gátló eszközök és tárgyak titkát, miközben bemutatja, hogy mi az a három dolog, ami biztosan lassítja az otthoni wifi hálózatot. Gondolnád, hogy egy mikró, a vezeték nélküli telefon vagy egy kontroller is blokkolhatja a jelerősséget? És mi a helyzet egy világháborús sisakkal vagy a könyvespolccal? Nessaj ennek is utánajárt, valamint megtudhatjuk azt is, milyen környezet a legideálisabb a router tökéletes elhelyezéséhez, hogyan tudjuk garantálni a tökéletes és zavartalan jelerősséget a lakás minden pontján csupán egy jól megválasztott hely segítségével.

Ha szeretnél még több friss információt megtudni wifiről és a benne rejlő megannyi lehetőségről, valamint kíváncsi vagy a legújabb tech innovációkra, kövesd és olvasd a Wifipedia legfrissebb cikkeit!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?