Nessaj bemutatja: Kütyük, amiket a házi kedvenceink is szeretni fognak!

Szeretnéd tudni, hogy mire képes egy okosnyakörv, okosfekhely, vagy okosetető? Akkor csatlakozz kedvenc videósunkhoz, Nessajhoz, aki megmutatja azokat az eszközöket, amikkel nagyban megkönnyíthető az állattartás!

Köszönjük a termékeket az Elektro-nyakörvek.hu webshopnak!

PetKit P2 aktivitásmérő kutyáknak és macskáknak

A PetKit P2 professzionális aktivitásmérő kutyák és macskák számára. A vezeték nélküli készülék nagyon elegáns és könnyű. A készülék használatával maximális áttekintést nyerhet házi kedvence táplálkozásáról, alvásáról, hangulatáról! Legfőbb funkciói: Alvás monitor, Kalóriaszámlálás, Ajánlott etetés, Hangulatérzékelés, Aktivitásmérő, Egészségi állapot elemzése.

Petwant PF-103 automata tápadagoló kameráva

Egyedülálló automata kamerás tápadagoló, melynek köszönhetően házi kedvence nem marad eledel nélkül, a gazdi távollétében sem. A kamera segítségével beszélhet házi kedvencéhez, képeket és videofelvételt készíthet. A tápadagoló távolról is vezérelhető alkalmazás segítségével, mely tárolja az etetéssel kapcsolatos összes információ is.

Petkit Cozy intelligens fekhely hőszabályozóval

A Petkit Cozy hőszabályozó fekhely hangszigeteléssel és légkondicionálóval. Intelligens technológia az egészséges alvásért és pihenésért. A hőmérséklet-érzékelő méri a környezeti hőmérsékletet és az adatok alapján beállítja a fekhely hőmérsékletét. A funkciók okostelefonon keresztül is vezérelhetők és az alvásmonitornak köszönhetően ellenőrizheti házi kedvence pihenési időszakát.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?