Nessaj bemutatja: Így kell a szabadban játszani!

Kedvenc közepesen ismert videósunk, Nessaj már többször bemutatta, hogy milyen extrém dolgokra lehetünk képesek a megfelelő eszközökkel. Legújabb videójában autentikus környezetben, a természet lágy ölének kellős közepéről streamelt a UPC Wifi Booster segítségével.

Ez a videó nem jöhetett volna létre a budakalászi Gól Vendéglő segítsége nélkül. Köszönjük!

Kedvenc közepesen ismert videósunk, Nessaj a Wifipedia csapatával kiegészülve már többször bemutatta, hogy milyen extrém dolgokra lehetünk képesek a megfelelő wifis eszközökkel. Tesztelte már a UPC Connect Boxot a Balaton kellős közepén egy vízibicikli fedélzetén, de egy székesfehérvári iskola teljes gyerekseregét is ellátta már internettel a UPC fehér csodadobozának segítségével. Legújabb videójában nem meglepő módon ismét valami meghökkentőt láthatunk, hiszen az Omszki-tó partján, egyenesen a természet lágy ölén próbálta ki a UPC Wifi Boosterét, ráadásul igazán kemény tesztnek vetette alá a jelerősítőt, hiszen élőben streamelt rajongóinak. Vajon kiállta a könyörtelen próbát a UPC Wifi Booster? A Connect Box-szal együtt tényleg verhetetlen a legextrémebb körülmények között, akár egy tó partján is? Kattintsatok, a videóból máris minden kiderül!

Szeretnél még több infót megtudni a UPC Wifi Boosterről, a wifiben rejlő megannyi lehetőségről és a legújabb technológiai újdonságokról? Kövesd a Wifipedia tartalmait Nessaj videóiért és naprakész információkért!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?