Nessaj bemutatja: Erre képes a csodarouter

Nessaj eddigi legőrültebb vlogjában azt mutatja be, hogy a UPC csodaroutere, a Connect Box mekkora hatótávolságban képes kiváló minőségű wifit sugározni. A kísérletben segítségére lesz saját hajós kapitánya, egy menő vizibicikli és persze a Balaton is!

Gondolkodtál már azon, hogy vajon hány méter lehet egy router hatótávolsága?  Nos, Nessaj és a Wifipedia csapata éppen ennek járt utána egy kellemes téli napon, küldetésüket pedig nem máshol teljesítették, mint a Balaton kellős közepén. Kedvenc vloggerünk eddigi talán legőrültebb és legviccesebb kísérletében azt mutatja be, hogy a UPC parton hagyott csodaroutere, a Connect Box mekkora hatótávolságban képes kiváló minőségű wifit sugározni a szabadban, hány métert lehetséges megtenni jó jelerősség mellett. A kísérletben segítségére lesz saját hajós kapitánya és egy menő vízibicikli is! Vajon meddig jutnak el a Balaton hullámain? Valóban lehetséges akár egy izgalmas live videót is indítani a Balaton közepéről a UPC Connect Box segítségével? Tényleg sima ügy egy gyors poszt az Instagramra akár több száz méterre a parttól? Kattints és a videóból minden kiderül!

Szeretnél többet megtudni a biztonságos internethasználatról, a wifiben rejlő megannyi lehetőségről és a legújabb technológiai újdonságokról? Kövesd a Wifipedia tartalmait naprakész információkért és még több őrült Nessaj videóért!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?