Nessaj bemutatja a legismertebb spamfajtákat!

Mi közünk van az üregi nyulakhoz? Nessaj szerint több, mint gondolnánk. Hogyan lesz ebből szórakoztató edukációs videó, amelyből nemcsak az összes gyakori spamtípust ismerjük meg, hanem azt is, hogyan védekezzünk ellenük? A népszerű youtuber következő videójából kiderül! Afrikai örökösök, hivatalos levélnek álcázott vírusok és ismerkedni vágyó kebelcsodák, reszkessetek!

Dúsgazdag afrikai örökösök, hivatalos levélnek álcázott vírusok és ismerkedni vágyó kebelcsodák, reszkessetek! Nessaj legújabb, szórakoztatóan edukatív mini informatika óráján minden olyan spamről, kártevőről és vírusról lerántja a leplet, ami a mindennapi netezés és már-már mértéktelen tartalomfogyasztás során ránk leselkedik! Ismerd meg a legtipikusabb szituációkat, amelyek veszélyt jelenthetnek eszközeidre és tudd meg, hogyan védekezhetsz ellenük a legegyszerűbben.

Kockázatos például személyes adatokat megadni, hatásvadász cikkekre vagy gyanúsan csalogató weboldalakra kattintani, emellett óvakodni kell a hivatalos weboldalak klónjaitól, a phishing kísérletekről, valamint az ingyenesen telepíthető tartalmaktól, melyek kémprogramokkal fertőzhetik meg a böngészésre használt eszközeinket...No de nem ilyen rémisztő ez valójában, sok figyelemmel, tanulással, tájékozódással könnyedén elkerülheted a bajt, ráadásul ha a tudásod tovább adod másoknak is, őket is megóvhatod a spamektől és rosszindulatú programoktól. És mindennek mi köze az üregi nyulakhoz? Több, mint gondolnád! Kattints és nézd meg Nessaj következő videóját, melyből minden kiderül!

Szeretnél többet megtudni a biztonságos internethasználatról, a wifiben rejlő megannyi lehetőségről és a legújabb technológiai újdonságokról? Kövesd a Wifipedia tartalmait naprakész információkért!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?