Nessaj bemutatja: 5 tuti wifi tipp kezdőknek és haladóknak

Nessaj összegyűjtötte nektek az öt leghasznosabb tippet, amik segítségével wifi-hez juthattok Budapest belvárosában, ha épp kifogytatok a mobilnetből! A videóban több megoldást is mutat arra, hogy a különböző alkalmazásokkal és a közelben lévő hotspotokkal hogyan szerezhettek internetkapcsolatot az okostelefonotokra!

Az adatforgalomból kifogyni mindig kellemetlen élmény, ráadásul szinte törvényszerű, hogy mindig akkor van a legnagyobb szükségünk internetre, amikor a legnehezebb hozzáférni. Ugyan mára már a legtöbb mobilszolgáltató kínálatában már a korlátlan adatforgalommal kiegészített csomagokat is megkaphatjuk, a legtöbben még mindig nem ezt használjuk, így jól jöhet néhány trükk annak érdekében, hogy bárhol, bármikor csatlakozni tudjunk az internethez.

A következő videóban Nessaj összegyűjtötte nektek az öt leghasznosabb tippet és trükköt, amelyek segítségével bármerre is jártok, könnyen wifihez juthattok, ha épp kifogytatok vagy kifogyni készültök a mobilnetből! A videóban több gyors és hatékony megoldást is láthattok arra, hogy hogyan szerezhettek internetkapcsolatot az okostelefonjaitokra a közelben lévő nyílt és zárt hálózatokkal, az innovatív és városszerte elérhető UPC Wi-Free-vel, vagy akár a különböző wifikereső alkalmazások segítségével, melyek egyszerűen átlátható térképes keresővel segítenek megtalálni a hozzátok legközelebb eső wifi hálózatot.

Szeretnél többet megtudni a biztonságos internethasználatról, a wifiben rejlő megannyi lehetőségről és a legújabb technológiai újdonságokról? Kövesd a Wifipedia tartalmait naprakész információkért!

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?