Itt az ország legnagyobb lakossági wifije!

Létezik egy hatalmas és egyben ingyenes wifi hálózat, amelyhez UPC-előfizetőként Magyarországon több mint 500 ezer ponton lehet csatlakozni, és egyes külföldi országokban is díjmentes internetezést biztosít. Ez a UPC Wi-Free, amit most megmutatunk, hogyan vehetsz igénybe.

A UPC Wi-Free hálózatát a közösségi wifi elvére alapozták. Ha van UPC Fiber Power előfizetésed és bekapcsolod a publikus wifit a kábelmodemeden, te is használhatod a többi UPC-előfizető által hasonlóképpen létrehozott, ingyenes wifit biztosító hotspotokat. Ezekből Magyarországon jelenleg több mint 500 ezer van és a legjobb, hogy ez számodra semmilyen áldozattal nem jár, mivel a UPC Wi-Free az interneted sebességére nincs hatással, hiszen külön csatornán biztosítják hozzá a sávszélességet.

A UPC Wi-Free amellett, hogy ingyenes, biztonságosabb is a nyilvános wifi hotspotoknál, csökkenti a mobil adatforgalmadat és egyes országokban külföldön is használhatod.

Mit kell tennem, hogy használni tudjam?

 

Ha szeretnéd igénybe venni és UPC Fiber Power-, UPC Mobilinternet- vagy UPC Mobil ügyfél vagy, először jelentkezz be My UPC profilodba ezen a linken. Bejelentkezés után válaszd a Szolgáltatásaim/UPC Wi-Free beállítások menüpontot, majd kattints a Bekapcsolás gombra. Ezt követően válassz Wi-Free jelszót magadnak, és ismét használd a Bekapcsolás gombot.

 

Ezután már bármelyik, “UPC Wi-Free” nevű vezeték nélküli hálózatra csatlakozhatsz, csak add meg a My UPC-s felhasználónevedet és az előző pontban létrehozott Wi-Free jelszavadat. Ha egyszer már csatlakoztál a hálózathoz, eszközöd onnantól automatikusan rá fog kapcsolódni.

 

Ha szeretnél többet megtudni erről az ingyenes wifit adó szolgáltatásról, látogass el a hivatalos oldalára, ha pedig elakadtál a beállítás során, keresd az ügyfélszolgálatot a 1221-es számon.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?