Így lehet egyedi modemed, ami illik a lakásodhoz!

Lakberendezés szempontjából bevallom, soha nem jutott még eszembe, hogy az elektronikai berendezéseket, kütyüket, számítógépeket, használati eszközöket is figyelembe vegyem. Ezek olyan természetesnek tűnő jelenlétek, pedig mindenhol körül vesznek minket, igencsak látható és központi helyeken találjuk őket.

Szereretnék kitérni például egy modem lakásban elfoglalt helyére, aminek igencsak központi helyen kell állnia a jó adás érdekében.

Egyre többen dolgoznak otthonról az internet adta lehetőségnek köszönhetően, akárcsak jómagam, így egy nagyon gyorsan működő, szakadozásmentes, megbízható internet kapcsolatra van szükségem, mint ahogyan sok mindenki másnak is. Erre nyújt jó megoldást a UPC Connect Box wifi modeme.

A lakásban központi helyre téve, még a  kertben, a teraszon vagy erkélyen is használható jelerősséget biztosít.

Szolid megjelenésével és gyönyörűen ívelt vonalaival bármely lakás porondján megállja a helyét. Visszafogott  és elegáns, így valóban nem zavaró, ha szemelőtt van.

Az életünkben az egyediségre való igény folyamatosan jelen van, ezért a tárgyainkat is egyre gyakrabban próbáljuk meg saját ízlésünknek megfelelően átalakítani. Itt kapcsolódik össze a modem az átalakítással és a lakás karaterével. Egy kis kreatívitással a modemünknek is adhatunk karaktert, egyedivé tehetjük,  sőt a lakásunk ízlésvilágához dekorálhatjuk.

Szeretnék három egyszerű és gyorsan kivitelezhető ötletet mutatni, amivel átdekorálhatjuk a modemünket.

Ha valaki a glamuros csillogós hangulatot részesíti előnyben csillógó, öntapadós stasszokkal is feldíszítheti a routert.

Főleg a fiatalok kedvelik a fekete és fehér kombinációkat, nekik ajánlanám a dekortapaszos megoldást. Egyszerű, gyors és, ha megunják, gyorsan másikra válthatnak.

A harmadik a trendi aranyos, pöttyös megoldást, vízben oldható matricák segítségével tudjuk megvalósítani 2 perc alatt.

Láthatjátok, hogy minimális idő ráfordításával és energia befektetésével milyen látványosan és szépen ki lehet dekorálni egy modemet is.

Remélem sikerült beindítani a fantáziátokat, jó dekorálást mindenkinek!

Kukla Edina – lakberendező és blogger

Lakberendezőként szeretnék ötleteket adni, hogyan lehet megmenteni régi korok tárgyait és bútorait, hogyan lehet ötvözni és keverni a modernebb berendezési tárgyakkal.

Ennek szellemiségét népszerűsítem saját blogoldalamon keresztül.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?