Esport1.hu teszt: WiFi, 4G, Ethernet

Az online videojátékok örök kérdése: kábeles nettel, vagy wifivel játszunk? Egyáltalán lehet wifivel rendesen játszani? Elég egy erős vezeték nélküli hálózat ahhoz, hogy otthonról e-sportoljunk? És mi a helyzet, ha mobil hotspotot használunk? Legújabb Wifipedia videónkban ennek jártunk utána az Esport1, valamint egy UPC Connect Box és egy UPC Wifi Booster segítségével! És hogy melyikkel milyen volt CS:GO-zni? A tesztből kiderül!

Esport1.hu – Minden e-sport 1 helyen!

Az Esport1.hu Magyarország első számú, független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló, folyamatos, élő hírszolgáltatása a hét minden napján, egész évben. Az oldalon és annak közösségimédia-felületein a legfrissebb esport hírek mellett szöveges és videós tudósítások, interjúk, szórakoztató cikkek, elemzések, érdekes statisztikák és háttér-információk találhatók az esport és videojátékok világából.
Célunk az igényes és szórakoztató esport és gaming tartalmak megosztása a hazai közösséggel, valamint a hazai esport fellendítése és népszerűsítése mind Magyarországon, mind nemzetközi viszonylatban.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?