5 wifis eszköz, ami megédesíti az ünnepi szezont

Mindenkinek más kell a karácsonyi hangulat megalapozásához, de abban egyetérthetünk, hogy szükségünk van ilyen dolgokra ahhoz, hogy kellő lelkesedéssel várhassuk az ünnepi szezont. Ezért összegyűjtöttünk nektek öt olyan praktikus eszközt, ami a wifi erejével felvértezve teszi igazán szórakoztatóvá a közösen eltöltött pillanatokat.

Karácsonyi fények egyedi igényekre szabva

A karácsonyfa izzókkal gyorsan meg lehet alapozni az egész család hangulatát, főleg akkor ha teljesen testreszabható modelleket választunk, amik wifi funkcióval is fel vannak szerelve. Többek közt azért is hasznosak ezek az eszközök, mert telefonunkat használva beállíthatjuk, hogy mikor kapcsoljanak be, illetve ki, hogy egy színben pompázzanak-e vagy váltakozzon a színviláguk, valamint a villódzási sebességük és a fényerejük is egyszerűen konfigurálható. Ráadásul azt is megtehetjük, hogy minden családtag kap egyet, így saját magának állíthatja be, hogy milyen karácsonyi fény dobja fel az ünnepi estéket.

A Twinkly karácsonyi fényeivel egyszerűen megalkothatod a saját karácsonyi fény-animációdat az okostelefonod használatával! Az idei szezonban ugyan már lecsúsztál a rendelésről, de írd fel a karácsonyi listádra már most, hogy jövőre még különlegesebb legyen az ünnep!

 

Van, aki forrón szereti

 

Amikor beköszönt a hideg idő és már javában dúl az ünnepi szezon, kevesebb jobb dolog van annál, mint a szépen feldíszített otthonunkban egy forró csokit szorongatva kibámulni az ablakon. Ám a Karácsony egyúttal sok teendővel is jár, ezért bármikor előfordulhat, hogy megfeledkezünk kedvenc italunkról, ami ez idő alatt teljesen kihűlhet. Van azonban erre egy nagyon jó megoldás, az okosbögre, ami a benne lévő folyadékot a mobiltelefonunkon előre beállított hőmérsékleten tartja. A hozzá tartozó alkalmazásban akár külön italokra bontva is megadhatjuk, hogy hány celsius fokon szeretnénk őket fogyasztani, ha pedig még nem tudjuk, akkor érdemes előtte ezt rendesen kikísérletezni. A bögre beszerzéséhez azonban nem árt egy kedves amerikai ismerős, ugyanis egyelőre csak onnan beszerezhető.

 

 

 

Karácsonyi slágerek 0-tól 99 éves korig

 

A Karácsony egy évben sem maradhat el ünnepi slágerek nélkül, amik megszólaltatását érdemes wifis hangrendszerekre bízni. Egyik nagy előnyük, hogy technikai ismeretek és felesleges kábelezés nélkül, könnyedén telepíthetők, másrészt pedig csupán egyetlen hordozható eszköz kell a vezérlésükhöz. Így az applikáció telepítése után akár kedvenc karácsonyi Spotify listánkat is lejátszhatjuk rajtuk, vagy ha szeretnénk, akkor a telefonunkon, tabletünkön lévő zeneszámokat is megszólaltathatjuk velük. Az igazán praktikus modelleket akkor is tudjuk működtetni, ha (éppen) nem elérhető a wifihálózat, hiszen eszközeinket közvetlenül is rájuk csatlakoztathatjuk.

 

 

Fotókat szeretnék és hatalmas mosolyokat!

 

Ha szeretnénk az ünnepek alatt készített képeinket minél hamarabb előhívatni, érdemes lehet beszerezni egy wifis multifunkciós nyomtatót, amivel vezeték nélkül tudjuk megoldani a legfontosabb nyomtatási feladatokat. Egy ilyen készülékhez egyszerűen tudjuk csatlakoztatni táblagépünket, vagy okostelefonunkat, ami a legtöbb esetben gyorsnyomtatási funkcióval is párosul, de akár már meglévő anyagok szkennelését is meg tudjuk ilyen formában oldani. Némely modell esetén nem okozhat gondot a wifis kapcsolat hiánya, hiszen ilyen esetekre készült a készülék beépített hozzáférési pontja, ami továbbra is lehetővé teszi az eszközünkről intézhető műveleteket.

 

A Canon modelljeivel például már felhőből is elérheted a képeidet, de a közösségi platformjaidról is egyszerűen kinyomtathatod a karácsonyi vacsi legjobban sikerült pillanatait!

 

 

 

Izgalmas keretek közt

 

Karácsonyi fotóinkat nem szükséges fizikai formában elkészít(tet)ni ahhoz, hogy gyönyörködhessünk bennük, ugyanis erre találták ki a digitális képkereteket. Ezek a saját memóriával rendelkező, legtöbbször érintőképernyővel ellátott modellek temérdek fénykép tárolására és megjelenítésére alkalmasak, ráadásul ismerőseink újabb fotókat is küldhetnek rá, ezzel is bővítve a közös emlékeket. Ha kiválogattuk, hogy milyen képeket szeretnénk rajta megjeleníteni, mobiltelefonunkat használva csak egy emailben kell elküldenünk az eszközre, vagy számítógépünkről is feltölthetjük a legjobbakat. Vásárlás előtt azért érdemes letesztelni a kiválasztott képkeretet, hogy valóban megfelelő minőségben jeleníti-e meg a fotókat.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?