3 wifi app, amit mindenképpen le kell töltened

Összegyűjtöttünk neked három alkalmazást, amikkel mindent kihozhatsz otthoni wifi-hálózatodból.

Wifi Analyzer (Android)

Egy praktikus és könnyen kezelhető alkalmazás, ami talán akkor a leghasznosabb, ha új router kerül az otthonodba. A Wifi Analyzer megvizsgálja, hogy a közelben található egyéb routerek melyik wifi csatornát használják, és olyat ajánl helyettük, amely a legkevésbé terhelt, így biztosítva a zavartalan és gyors internetet. Az alkalmazás ezen felül arra is képes, hogy azonosítsa az otthoni wifi hálózatban tapasztalható problémák okát.

WiFi Map (Android és iOS)

Emlékszel, hányszor lett volna szükséged ingyen wifire, de sehol se találtál? Ezen nemcsak a UPC Wi-Free segít, hanem a WiFi Map alkalmazás is, amely térképes kereső segítségével mutatja meg neked a közelben található hotstopotokat. Több mint 100 millió (!) ingyenes csatlakozási pontot ismer, ráadásul ez a szám egyre nő, ugyanis az applikáció felhasználói folyamatosan bővítik az adatbázist, hogy egyre több wifi hálózatból szemezgethessünk belföldi, vagy külföldi utunk során.

Speedtest.net (Android és iOS)

Vajon tényleg olyan gyors a neted, ahogy ígérték? A Speedtest.net mobilalkalmazással könnyedén ellenőrizheted, hiszen futtatásakor alapos tesztelésnek veti alá a wifi hálózatodat, és a - beépített wifi jelerősség mérőnek köszönhetően - a legközelebbi szerverhez kapcsolódva megmutatja, mekkora sebességgel tudsz vele le-, illetve feltölteni valójában.

Kapcsolódó tartalmak:

Visszajelzés

Hasznosnak találtad az oldalt?